80 ANYS !?

Què diuen aquests ara?

De què em parlen ?

….molt senzill…tot va començar amb la troballa d’aquesta imatge de l’anuari de l’escola de l’any 1985, presa en el marc de la VIª Diada del Bàsquet….una foto més aparentment.. però, NO !  una de ben rellevant ! en que es ret merescut homenatge a les persones responsables de la introducció i pervivència del Bàsquet al Col·legi durant aquells primers 50 anys d’existència, Sr. Francesc Vidal, Sr. Josep Serra, Sr. Esteve Llonch, Sr. Isidre Trigo, Sr. Antoni Subirats i Sr. Albert Cànovas ….

 

presidents UE CLARET

Els números son clars. Si a l’any 1985 estem celebrant els 50 anys, l’inici del bàsquet a la nostra escola es remunta al llunyà 1935 i en el 2015 ja estaríem complint-ne 80 !

 

Es doncs el 2015 una bona data i millor excusa  per fer una mirada enrere tan lluny com sigui possible, per tal de prendre consciència del temps i esforços esmerçats per tots els nostres predecessors:  pares, jugadors, entrenadors i responsables,  que han de ser la base inspiradora de tot el que vulguem fer en endavant.

 

Es per això, que us demanem ens feu confiança per iniciar aquesta campanya “HISTÒRICA” en que us demanem la vostra col·laboració per tal d’aportar tota aquella informació documental, fotogràfica, audiovisual i de qualsevol tipus que ens permeti reconstruir aquesta petita part de la història de la nostra escola però també del barri i del país de la que formem part tots plegats!

 

Per això posem al vostre abast una adreça mail: historia@basquetclaret.com

 

on podeu indicar-nos i fer-nos arribar amb el màxim d’informació adjunta de que disposeu (any, noms, etc…) tot tipus de documentació del bàsquet al Claret que per molt petita i aparentment irrellevant que sembli, de ben segur que serà una peça interessant d’aquest mosaic que encara està per fer.

 

 

Agraïts a la bestreta per la vostra inestimable col·laboració !

Junta Directiva U.E.CLARET