INTRODUCCIÓ

ESCUTEl bàsquet ha estat present en els patis del Col·legi Claret des de l’any 1935 en que es té coneixement de les primeres activitats organitzades de basquetbol, consolidant-se durant els anys 40 amb la participació en els tornejos “diocesans” de l’època que permetien la pràctica esportiva organitzada dels alumnes de les escoles.

 Des d’aquelles èpoques llunyanes i fins a l’actualitat, el bàsquet al Claret a través del club esportiu creat a tal efecte, la Unió Esportiva Claret,  ha estat present de manera ininterrompuda, participant activament  en l’evolució del nostre esport i  de les institucions que en cada època han vetllat per la seva organització competitiva, i sempre amb el segell del caràcter propi dels col·legis claretians que són la nostra arrel, però també oberts al nostre barri de Gràcia del qual estem orgullosos de formar part i del que som una de les entitats d’esport de base amb més equips i presència.

ACTUALITAT

En l’actualitat la Unió Esportiva Claret, es un club esportiu de basquetbol inscrit en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya, i es també membre de ple dret de la Federació Catalana de Basquetbol, on participa en les competicions organitzades per aquesta tant en categoria masculina com femenina. Els nostres equips es nodreixen essencialment dels alumnes de l’escola Claret, però també estem oberts a qualsevol altre noia o noi disposat a gaudir del nostre esport i a seguir i respectar els principis propis que donen singularitat al nostre tarannà.

 En l’actualitat disposem de 25 equips federats, que abracen totes les categories tant femenines com masculines, des dels més petits de categoria Premini (7-8 anys) fins a la categoria Sènior, passant pels equips Minis, Infantils, Cadets i Júniors.

 I juntament amb els equips esmentats, ens agrada vetllar i tenir una especial atenció per la nostre Escola de Bàsquet per a nens desde P-3 fins a 2n d’Educació Primària, pedrera dels futurs equips del Club.

CONTACTEU-NOS / SEGUIU-NOS

 Per a qualsevol informació addicional que pugueu necessitar, o per fer un seguiment de la nostra activitat, en d’aquesta web hi trobareu informació detallada de totes les activitats que fem durant la temporada i si vols informació puntual, a contactes hi trobaràs adreces electròniques de cada responsable.