Els dies 3 i 4 de gener del tot just estrenat any 2015 tindrà lloc una nova edició del Torneig de Reis organitzat pel Bàsquet Claret adreçat especialment als més petits del club. El dissabte dia 3 es celebrarà entre les 9,30 hi les 14,00h el Torneig Triangular Mini (10-12 anys) tant en categoria Femenina com Masculina, mentre que el diumenge dia 4 el torn es de la resta d’equips i de l’Escola, que faran partits amistosos i activitats vàries per tal de fer més curta l’espera de la desitjada arribada dels Reis d’Orient. A més, aprofitant el benentès les nenes i nens que vulguin podran lliurar les seves cartes al patge reial que ens visitarà per a l’ocasió.
Enguany però també hem d’afegir una nota històrica a l’esdeveniment….tal i com podeu veure a les reproduccions adjuntes, ja l’any 1954 es combinava joventut, esport, una diada tan especial i tradicional com es la de Reis i un lloc emblemàtic com el nostre estimat “pati vell” …

 

cartell-1954b

 

De la crònica de la Diada,  de la qual se’n va fer ressò La Vanguardia del dia següent, destaquem el fred que diu va fer aquell dia a Barcelona (“frío intenso que no invitava precisamente al espectáculo al aire libre”), el ple absolut de públic i per suposat la brillant victòria de l’ ”U.D. Claret” enfront del “Palacio de Cultura” de categoria superior per un ajustat 30-24!  Aquest any 2015 més! (wp2.basquetclaret.com / comunicació@basquetclaret.com).